Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника

АРБОС БАЛКАН ЕООД - За нас

ARBOS EASTERN EUROPE, изключителният вносител и дистрибутор на ARBOS в Румъния, България и Република Молдова, обявява официалния си старт на пазара, позиционирайки се като дългосрочен партньор за румънски, български и молдовски фермери. ARBOS EASTERN EUROPE се радва на доверието на утвърдени международни инвеститори с междусекторни дейности от недвижими имоти и услуги до земеделие в Румъния. По-специално от няколко години инвеститорите успешно развиват зърнено и специализирано земеделие и са официални и ексклузивни представители на марката NEW HOLLAND в Румъния чрез AGROCONCEPT IMPEX.

 

ARBOS EASTERN EUROPE – ръководена от напълно независим мениджмънт – се възползва от опита на инвеститорите и изпълнява визията им за регионална експанзия, като се стреми да стане пазарен лидер в своя специфичен сегмент.

 

През декември 2018 г. ARBOS EASTERN EUROPE подписа в Букурещ ексклузивно споразумение за дистрибуция с ARBOS GROUP Spa. за марки Arbos, Goldoni и Lovol. За много кратко време ARBOS EASTERN EUROPE (Румъния) и ARBOS BALKAN (България) създадоха професионален екип за продажби и следпродажбени дейности и започнаха търговски операции.

 

ARBOS EASTERN EUROPE за региона на Източна Европа е уникално решение за земеделските производители, които търсят оптимално инвестиционно планиране, като предлагат страхотна цена, качество и модерно техническо решение.

 

Акцентът е насочен към четири различни сегмента на пазара: МАЛКИ (серии 2000 и 3000 от 25 до 70 к.с.) с много конкурентна цена, включваща актуализирана технология и 24 месеца гаранция; OPEN FIELD (серия 5000 от 110 до 140 к.с. – и скоро до 240 к.с.), напълно нов трактор, съчетаващ модерна технология с прости решения и конкурентна цена, целящ пълна надеждност и 36 месеца гаранция; СПЕЦИАЛИЗИРАНИ (бивша серия GOLDONI от 20 до 110 к.с.), високо специализирана техника за лозя, овощни градини, зеленчуци и специализирани култури; ИНВЕНТАР – пълна линия, бивша марка MATERMACC, наред с други, включваща: подготовка на почвата, прецизни сеялки, разпръсквачки, директно обработване, пръскачки и др.